Napra pontosan, de három hónap híján majdnem egy éve, elsőként zárta kapuit a Szeged Városi Rock Klub a Covid19 hírek nyomására. A tavaszi zárásból kiindulva úgy véltük, hogy két hónap és vége az akkor kezdődő második hullámnak nevezett akárminek. Tévedtünk, kilenc hónap lélekölő bezárkózása után, most a még máig túlélő valódi élőzenés helyek megritkult soraiból is elsők között, ismét szélesre tárt kapukkal várjuk a Szurdi Zsolt szavai szerint originális rockvilág kedvelőit egy egészen autentikus, ám ezzel együtt is különleges estére – olvasható a Szeged Városi Rock Klub honlapján.

30 év pihenő után egy olyan szegedi zenekari formáció indítja útjára a pandémia harmadik felvonását követő új időszakban a Rock Klub színpadát, amely bár létezésekor egy ikonikus bandája volt a korabéli underground világnak, mégis hang-, vagy vizuális emlék nem nagyon maradt fenn utánuk. Csak egy gyűrött plakát, mely NSZK-béli!! koncertjüket hirdeti kissé megkopottan. Ezúttal viszont egy fél emberöltőnyi szendergés után itt a nagy pillanat azoknak, akik anno elmulasztottak emléket megörökíteni azokról a Rock klubos bulikról.

Mert három évtized távlatából is egy nagyon szeretett és ma is szerethető banda, a ROSSZ PASSZ !!! zenekar várja ismét régi és remélhetőleg új nagyközönségét klubunk színpadán. Így a MI3 formáció felvezetésével egy igazi ritkaságnak lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik 2021. 05. 28-án ellátogatnak a Rock Klubban rendre megelevenedő szegedi rockzene-történelem avatott világába.

Ez tipikusan az az este, amikor az unikális fogalom értelmezése nem csupán a jellegzetesen közismert formájú üveg tartalmára vonatkozik, bár vitán felül az eseményen megjelenik majd az ital is.🙂

Várunk tehát mindenkit nagy örömmel, egy „újratöltött” klubbal, egy igen jónak ígérkező estére, baráti üdvözlettel:
A rock klub szervező teamje – zárták a közleményt.