Rengeteg premier várható a hamarosan újranyitó Cinema City mozikban.

203 nap zárvatartás után június 3-án a Cinema City országszerte újra megnyitja mozijait. A bőséges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz, hiszen az eddig elmaradt premierek után fél év alatt majdnem másfél év filmkínálata érkezik a mozikba.

Már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas A nomádok földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek. Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2, a Halálos iramban 9., a Szörnyella és Démonok között 3. – Az ördög kényszerített.

A családokat a Disney stúdió Luca és a Sony stúdió Nyúl Péter – Nyúlcipő animációs filmjei várják. Részletes moziműsor május 30-tól elérhető a Cinemacity.hu weboldalon.

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk. Azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat.

A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező.

A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat továbbra is kiemelten kezeli a munkatársai és a nézők biztonságát és egészségét, ennek érdekében továbbra is fenntartanak több óvintézkedést.