Február 10-éig lehet pályázni az 29. Magyar Innovációs Nagydíjra – hívta fel a figyelmet a közelgő határidőre a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) kedden az MTI-nek küldött közleményében.

Kiemelték, hogy a Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány által kiírt Magyar Innovációs Nagydíj pályázat beadási határideje 2021. február 10-én, 15 órakor lejár.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek 2020-ban jelentős üzleti hasznot értek el kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítményükkel.

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további nyolc kategóriában is díjazzák a pályázókat.

Odaítélik az ipari, az agrár, a környezetvédelmi, az informatikai innovációs díjakat, az “Alapkutatástól a piacig˝ innovációs díjat, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) innovációs díját. A legeredményesebb, 2018. január 1. után alapított startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség startup innovációs díját nyeri el.

A jelentkezés részletei a www.innovacio.hu honlapon olvasható – közölte a Magyar Innovációs Szövetség.