Múlt hét pénteken került megrendezésre a Prezilimpia prezentációs tehetségkutató országos döntője a Szent-Györgyi Albert Agórában.

A Prezilimpia Magyarország legnagyobb üzleti prezentációs tehetségkutatója, ahol kilenc hazai egyetem hallgatói mérik össze előadókészségüket magyar és angol nyelven. A munka világában az előadói készség az egyik legértékesebb dolog, mégis gyakran alábecsüljük ennek jelentőségét, ezért a szervezők célja, hogy a tehetséges fiatal előadók profivá váljanak.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, ülő emberek, asztal és belső tér

A rendezvény támogatói között volt a Vodafone Magyarország is. A vállalat vezérigazgató-helyettesét, Dr. Budai J. Gergőt kérdeztük arról, hogy miért döntöttek úgy, hogy támogatják az eseményt.

-Elsősorban azért támogatjuk a Prezilimpia a döntőjét, mert ez a diákok  versenyképességét fejleszti, remélhetőleg a digitális technológia felhasználásával – mondta el Dr. Budai J. Gergő. Hozzátette, hogy az idei Prezilimpia döntőjének a témája a távközlés és a hírközlés, amihez a Vodafone ilyen vállalatként kapcsolódik.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, ülő emberek, asztal és belső tér

https://www.facebook.com/prezilimpia/

Maga a rendezvény annyiban kötődik a Délvidékhez, hogy onnan is jöttek résztvevők, illetve számos magyarországi egyetemet is képviselnek a diákok, továbbá bízunk abban, hogy ennek híre megy és egyre többen fognak részt venni az eseményen, adott esetben délvidéki diákok is – fogalmazott az vezérigazgató helyettes.

A képen a következők lehetnek: 8 ember, , mosolygó emberek, belső tér

https://www.facebook.com/prezilimpia/

A teljes beszélgetést az alábbi linkre kattintva hallgathatják meg:

(Kiemelt kép: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/menedzsment
További képeket a rendezvényről IDE kattintva találnak!)