SZEGED –  A Dr. Rock Szakrendel korábbi adásait ismételjük. Március 5-én este nyolckor kezdődik a soron következő, harmincadik epizód ismétlése. Érdemes a Civil Hang Rádióra hangolni online avagy az FM 103,5 Mhz-en.

Yardbirds. Fotó: Ultimate Classic Rock

Kerek harmincadik, kerek negyedórával megkurtábbított műsorunk eredetije 2017. május 2-án hangzott el. A műsorvezetői képzavarok halmozásában eljutottunk a FÜLLELSZÜRCSÖLŐS végállapotig… Úgy tűnik, hogy innen már nincs tovább a hangérzéki tobzódásban de ki tudja…?! Az viszont bizonyos, hogy az extra szegedi „fülhalászlé” hozzávalóit jól össze sikerült elegyítenünk. Sajátos módon ebben jól megfér a pop-jazz, a novelty song, a rock-ballada, a funk-blues, a gregorián-pop, a magyar sanzon és a harmonika boogie, a nu-jazz groove, a Metallica cimbalom-cover, az „északi-latin” smooth-jazz, a New Orleans-i standard két változata, a szerb zenei „hallé”, az instrumentális latin-rock, az L.A.-i  power pop, az oldschool rock, a mai magyar blues-rock friss hajtása és es egy „vintage” jazzmelódia az anyakirálynő szája íze szerint… az alábbi belevalókkal:

Quincy Jones – Summer in the city, Mahna Mackay – Mah Na Mah Na, Henri Salvador – Mais non, mais non, Gary Moore – The Loner, Bloodline – Stone Cold Hearted, Yardbirds – Still I’m Sad, Tabányi Mihály – Ott fogsz majd sírni, Palermo Boogie Gang feat. Tabányi Mihály  – Shake Your Moneymaker, PIT&Co – L’ émigré, Fray – Mahna Mahna, Radu Seu – Nothing else matters, Mezzoforte – No Limits, Lloyd Price – Stagger Lee, Hugh Laurie – Stagger Lee, Riblja Corba – Volim voli zene, Santana –  Promise Of The Fisherman, Weezer – Keep Fishin’ – Maladroit, Chuck Berry – Wee Wee Hours, Medley – Itt most jó,

Muppet Show – Mahna Mahna…

Ella Fitzgerald – Lullaby of Birdland

Jó étványat a hallószerveinknek…! A füllel történő szürcsölést – ettől a műsortól kezdve – nem tiltja az etikett…

Dr. Rock

 

A Dr.Rock Szakrendel korábbi adásai:

Részlet a Dr. Rock Szakrendel nemrégiben Dr. Rock klubjával egybekötött Dr. Rock Szakrendel adásából.

Korábbi cikkeink a témában