SZEGED –  A Dr. Rock Szakrendel adásának legújabb, soron következően 102-ik adása január 1-én, vagyis ma este 20 órától hallható élőben a Civil Hang hullámhosszán. Íme e heti írásos ajánlónk Plesi tollából… Érdemes a Civil Hang Rádióra hangolni online avagy az FM 103,5 Mhz-re ma este.

Újra élünk… igaz, nem élőben, hanem reanimált poénjainkkal, feljavított konzerv-szellemességeinkkel…!!! Ritka visszatéréseink fültanúi lehetnek azok, akik újév éjjelén 20 órától bennünket tisztelnek meg, vagyis a szórakozva-vidító rádiózást választják. Ígéretünk szerint, időnként, jeles alkalmakkor újra „összeáll” a stáb… Összeállt tehát a Plesicsíny-Körtettes Társaság…!

Eljöve az újévi hangos-zenés befőtt-bontás ideje… Ez a második!

Emlékezetes, hogy 100. műsorunkban (2018. november 13-án), az újrahasznosított első 15 műsorunk „szellemi melléktermékeit” vágtuk össze. Azóta annyi idő telt el csupán, hogy a 16.-tól a 23. műsorig „csattogott” a vágóprogram, (kontra)szelektálva az illedelmetlen, idomtalan, félresikerült, vagy vállalt rosszalkodós megszólalásainkat, beszólásainkat, verbális intrikáinkat és riposztjainkat.

Ebből, frissített kommentekkel és intenzív zenei „spékelésekkel” összeállt egy olyan, aprólékosan megszerkesztett, több, mint két és fél órás hangintarzia, amit elsősorban „gyakorlott” hallgatóinknak ajánlunk, de úgy gondoljuk, hogy figyelmes „kezdők” is elkaphatják a fonalat… Arról ne is beszéljünk, ha már újév napjára esett ez a comeback – stilárisan és műfajilag is mennyire helyénvaló ez a nyílt színi malackodás, amire ezúttal is volt merszünk vetemedni, viselt dolgaink retro-flashback-jét adva… 😀

Ezúttal ne várjon senki tartalmas felkonfokat, elemzéseket és konzekvens elmefuttatásokat; annál több fordulatot, sokkoló gag-et és eszement truvájokat…

Kockázatok és mellékhatások tekintetében, Dr. Rock, most őszintén kinyilatkoztatja a következőket: – Ha ezt meghallgatod, nem kell attól tartanod, hogy bekerülsz az „intenzív”-re, mert ez maga az intenzív osztály… ahová a műsor ambuláns ideg-elme-szülészetéről azonnal bejutottál…

Zenileg persze a gyógyászat zavartalanul folyik: a javasolt extrém-terápia hozzávalói, többek között: az Extreme, Little Richard, Bobby McFerrin, Béla Fleck, a Tower Of Power, a Move, Dave Phillips, Deep Purple, Rodrigo y Gabriela, Transsiberian Orchestra, Jan Garbarek és Vangelis, de lesz néhány bátor Plesi-mix(tura) is az izgalmi állapot fokozására….

Hideg számítással hallgatóink figyelmére és elnézésére, forró szeretettel ajánljuk magunkat, ami a szokásos számozási mizériáinkat őrizve, egyelőre a 101. sorszámot kapta, de „végső nyughelyén”, a soundcloud-on a 102. lesz a visszahallgatható műsoraink között (matek az adásban… 🙂 )

Dr. Rock

 

A Dr.Rock Szakrendel korábbi adásai:

Részlet a Dr. Rock Szakrendel nemrégiben Dr. Rock klubjával egybekötött Dr. Rock Szakrendel adásából.

Korábbi cikkeink a témában