SZEGED –  A Dr. Rock Szakrendel július 10-i, 89-ik, este nyolckor kezdődő adása is sok meglepetést tartogat. Érdemes a Civil Hang Rádióra hangolni online avagy az FM 103,5 Mhz-re, este nyolctól.

A 89. műsorban Dr. Rock legfrissebb zenei élményeiről, találkozásairól ad számot.

A 87. összeállításban előzetesek hangzottak el a TM Jazz, temesvári jazzünnepének első két napjának előadóitól. A mostani bejátszásokhoz immár lelkes személyes emlékidézés társul, a július 1. vasárnapi gazdag programból. Előzetes idézet a műsorban elhangzó vezérgondolatból:
A Jazz közügy és szintezi a kultúra közállapotait… Aranymérték, választóvíz – ha nem diszkriminálódik sznob rétegkultúrává, hanem igenis INGYEN HOZZÁFÉRHETŐVÉ TESZIK… – ezek súlyos szavak… direkt!!!

A zenei laudációk mellet, sor kerül a műsorban egy, az Új Ezredév Református Központ gazdája, Gazda István tiszteletes előtti tisztelgésre is, aki beavatott bennünket egy példázatos és magyar szíveket melengető programba. Ennek kapcsán bepillantást nyerhetnek hallgatóink is a Makovecz Imre életmű egyik legmonumentálisabb posztumusz megvalósuló alkotásának születésébe. A műsorban egy sikeres IH-beli szezonzáró klubprogram (Szegedi Zenészek Társasága) kapcsán egy bizonyos country/bluegrass STÍLUSOSKOLA is kinyitja kapuit, – ha csak résnyire is – amire Steve Savanya estje kapcsán kerítünk sort. A műsor „highlight”-ja pedig, a róla szóló sorozatunk lezárása lesz Barta Tamás születésének 70. évfordulója kapcsán – természetesen extrákkal… Egy másik születésnapot pedig már előre „lelőttünk”…