BUDAPEST – Nemrégiben már beszámoltunk róla, hogy az idei év végén egy igazán izgalmas, kuriózum szintű animáció film kerül majd a magyar mozikba, Ruben Brandt, a gyűjtő címmel. Időközben újabb friss hírek, és képkockák kerültek elő a várva várt animációs akció-thrillerből. Fotók RB

A történetről röviden…

A világ legkeresettebb rablója sorra gyűjti be a leghíresebb festményeket. A rendőrség tehetetlen, a növekvő vérdíj hallatára még az alvilág is a nyomába ered. Csak Kowalski a magándetektív jön rá a titokra, ám ő is veszélybe kerül.

Fotó: RB hivatalos Facebook oldal

“Különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt (Kamarás Iván) és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen. Csupán Kowalski (Makranczi Zalán), a washingtoni magánnyomozó veszi észre, hogy mi a közös az ellopott műtárgyakban, de veszélybe kerül az élete, amikor beleszeret a rablóbanda femme fatale-jába, Mimibe (Hámori Gabriella). A pánikba esett biztosítótársaságok százmillió dollár jutalmat ajánlanak a nyomravezetőnek, ezt hallva pedig az alvilág is bekapcsolódik a macska-egér játékba, mindent elsöprő lavinát indítva el. Milorad Krstić egyedi látványvilágú akció-thrillerében az egész világot bejárjuk egy olyan utazás során, amely percenként okoz újabb és újabb meglepetéseket.”

Méltó kihívója lehet a Macskafogónak

Ez a város annyira romantikus, bárcsak Párizsban maradhatnánk örökre! – búgja oda a szerelmes férfi a partnerének egy romantikus vacsora közben, aztán a következő másodpercben már törik a kirakat, két száguldó autó rongyol át a párizsi éttermen, és egy akkora autós üldözés bontakozik ki, hogy a Taxi-filmek rajongói valószínűleg a combjukat csapkodják majd örömükben.