ONLINE – A Nyitott Akadémia február 15-i élő online adásának vendége: Prof. Dr. Bagdy Emőke előadásának címe azonos a múlt év végén megjelent kötetével: Pszichofitness gyermekeknek, szülőknek és nevelőknek.

“Mit tehetnénk korunk digitális forradalmában, a gyors generációváltással és értékkrízissel jellemezhető korban annak érdekében, hogy gyermekeink egészséges, boldog felnőttekké válhassanak? Milyen hozzáférési utak és kapcsolati lehetőségek maradtak még nekünk, szülőknek és nevelőknek, hogy életre szóló értékeket és boldogító képességeket segítsünk kibontakozni?” /Idézet a Pszichofitness gyermekeknek, szülőknek és nevelőknek könyv ajánlójából/

A professzor asszony arról fog mesélni a nézőknek, hogy szülőként, nevelőként – elsősorban a célirányos mozgások és lazítások segítségével – miként segíthetjük gyermekeinket abban, hogy képesek legyenek megbirkózni az őket érő stresszekkel, szorongásaikkal, feszültségeikkel, indulataikkal. Ezek közül a módszerek közül sok számunkra, felnőttek számára is használható és rendkívül hasznos, és érdemes megismerni és kipróbálni őket.

Az előadást élőben nyomon követheti a Nyitott Akadémia Facebook oldalán. Előzetesen és közben is lehetőség van kérdéseket feltenni a professzor asszonynak, az előadás végén pedig egy kis meglepetéssel is kedveskedünk a nézőknek.

 

Címlap fotó

www.facebook.com/profdrbagdyemoke