Volt három zenekedvelő általános iskolás egy kisvárosban, akiknek nem volt elég a kazetták cserélgetése, saját maguk akartak hangokat csikarni a hangszerekből.
A garázsban töltött évek nem teltek eredménytelenül: saját hangjukat keresve, 2012-ben jelentek meg az első demo felvételek, majd 2014-ben, adták ki Álomgyár című első nagylemezüket, mellyel országos klubturnéra indultak. Klippet csináltak két dalhoz is (Annyi kérdés, Hol gyújtsam fel?) majd a single-ként megjelent Képtelen c. szerzeményükhöz is érkezett egy live video.
A 2017-es év mérföldkő a trió életében. Elkészítették második, Kint és Bent névre keresztelt nagylemezüket, mely hangvételében letisztultabb, szövegvilágában meztelenül őszinte folytatás. TOMPAFÉNY című dalunkhoz elkészült az első professzionális videoklip, melyről még minden bizonnyal hallani fogunk a filmes fesztiválokon, szemléken is. A csapat -vendégekkel kiegészülve- ősszel újra célba veszi az ország klubjait, hogy sajátos hangulatú koncertjeivel őrjítse meg a közönséget.