A PARTISCUM CLUB SZEGED vár mindenkit a Nők a nőkért – szegedi divattervezők és divatmárkák jótékony célú divatbemutatójára.

A szegedi Partiscum Club szervezésében 2021. szeptember 5-én ismét szegedi divattervezők és divatmárkák fognak össze jótékony céllal. A divatbemutató kezdeményezője és szervezője a Partiscum Club Szeged nonprofit egyesület, melynek tagjai olyan nők, akik magánéletükben, munkájukban rászoruló nőknek és rajtuk keresztül hátrányos sorsú családoknak nyújtanak támogatást. A támogatások a tagok saját forrásaiból, adománygyűjtő események bevételeiből és magánszemélyek adományainak közvetítéséből valósulnak meg.

A jótékonysági divatbemutató belépő és támogatói jegyeiből befolyó összegből a szervező daganatos betegségből gyógyuló nőket támogat. Az egyesület célja, hogy megkönnyítse a nők számára a műtét utáni rehabilitációt.

A rendezvényen a szegedi Livello Divatház, a Rozmaring Design, a Vavavin, a Zhoja Szeged, a Lady Nicol Esküvőiruha Szalon, a SokÁ Ékszer, a Surprise és a gyulai Rebirth Esküvői és alkalmi ruha márkák mutatják be kollekciójukat.

A jótékonysági divatbemutató ideje és helyszíne: 2021. szeptember 5. (vasárnap) 16.00 – 18.00 óra, Hungi Vigadó (Szeged, Stefánia)

A belépőjegy ára: 6.900 Ft, mely pezsgős fogadást és szendvicseket is tartalmaz. Lehetőség van támogatói jegyek vásárlására is. A támogatói jegy belépésre nem jogosít. Jegyek a helyszínen vagy a Livello Divatház (Szeged, Tisza Lajos krt. 51.), a Karnak kft. (Szeged, Brüsszeli krt. 10/a) és a Malév Tours Utazási Iroda (Szeged, Jókai u. 7. Passzázs sor) üzleteiben kaphatók. A jegyek megvásárolhatóak átutalással is, az alábbi bankszámlaszámra: 10918001-00000109-21390018 (Unicredit Bank, Kedvezményezett neve: Partiscum Club). A közleménybe kérik beírni: név és belépőjegy vagy támogatói jegy.