Az idei évben is egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét!

Az alapítvány idén is több száz gyermek Karácsonyi ünnepét szeretné boldoggá tenni azzal, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékoz csokoládét. A családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebbé válhat. A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet eljuttatunk a kórházakba. Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a bent fekvőknek, akik hónapokon át küzdenek gyógyulásukért. Közösen éreztetjük, hogy nincsenek egyedül és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.
A csokigyűjtés kapcsán fontos a szavatosság: a gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a csokigyűjtésbe csak olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik! A jótékonysági akciót bővebben a https://karitacio.hu/egy-tabla-csokival-a-beteg-gyerekekert/ oldalon lehet megismerni!

 Adomány leadás:
Az adományokat 2020. december 15-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában. Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31. (Erre a postacímre távolról is küldhető csokoládé!) Telefonszám: +36-30-6822044
Nyitvatartás: Kedd-Szerda-Csütörtök: 9:00-15:00