A járványügyi helyzetből adódóan változik a Szegedi Nemzeti Színház repertoárja. A 2020. október 24-re és 25-re tervezett Tannhäuser előadások pótlására a produkció mérete és a külső résztvevők száma, egyeztethetőségének nehézségei miatt nem kerül sor. Az ezekre az előadásokra szóló jegyek és bérletek 2020. december 22-ig válthatók be bármely más meghirdetett saját előadásra vagy az évad végéig érvényes voucherre cserélhetők a jegyirodában.

Nem maradnak operaélmény nélkül a műfaj szerelmesei: 2020. december 22-én Henry Purcell Dido és Aeneasát, illetve Tom Johnson Négyhangú Operáját Göttinger Pál rendezésében mutatja be a Szegedi Nemzeti operatagozata a Kisszínházban.

A Chicago című musical bemutatását is érinti a változás. A darab műsorra tűzésének olyan feltételeket szab a szerzői jogi szerződés, amelynek a vírushelyzetben nem tud megfelelni a teátrum, ezért annak bemutatóját tervezetten a következő évadra halasztja. A musical december 18-i premierjének helyébe Patrick Barlow 39 lépcsőfok című krimi-vígjátéka kerül a Nagyszínházban, Horgas Ádám rendezésében.