Fa dőlt a vasúti sínre péntek reggel Szegeden, az újszegedi vasútállomáson tájékoztatta stúdiónkat Tátrai János a Csongrád Megyei Katasztrófavédelem tűzoltó alezredese. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók a fát láncfűrész segítségével távolították el.

Faág hasadt az ásotthalmi idősek otthonára a déli órákban. Az ágat a mórahalmi önkéntes tűzoltók emelték le a tetőről.

Kora délután a hódmezővásárhelyi tűzoltók vonultak ki két lehasadt faág eltávolítására Hódmezővásárhelyen, a Lévai -, majd a Kalap utcába.

Két személygépkocsi ütközött a szentesi Rákóczi Ferenc utcában szombat délben. A balesetben egy ember megsérült. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Délután egy nagyméretű fa több ága szakadt egy játszótér fölé Hódmezővásárhelyen, a Csengettyű közben. A helyi tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el az ágakat.

Egy szabálytalanul használt átfolyós rendszerű vízmelegítő okozott szén – monoxid mérgezést az esti órákban Szentesen. A mentők a sérültet kórházba szállították, a kiérkező tűzoltó egység hatósági eljárást folytatott le.

Három négyzetméternyi területen égett összehordott szemét vasárnap délelőtt Makón, az Esze Tamás utcában. A helyszínre érkező makói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Délután a 4418. számú út mellett, Hódmezővásárhely közelében lángolt az aljnövényzet. A tüzet a hódmezővásárhelyi tűzoltók oltották el.