A bajnokság utolsó három meccsén magabiztosan győzött, így bravúrral bronzérmet szerzett a Vidux Tisza Squash SE az I. osztályú férfi fallabda csapatbajnokságban. A dobogóra csak vidéki együttesek állhattak fel.

Nagy ünneplés volt szombaton a szegedi Squash Club Szabadidőközpontban: a hazai pályán szereplő Vidux Tisza Squash SE bravúros játékkal, meglepetést szerezve végzett az I. osztályú csapatbajnokság harmadik helyén. A kiélezett küzdelemben a forduló előtt erre kevés esélye volt a Sebők Benedek, Hoffmann Péter, Vas Máté, Kiss Dániel, Vas Márton összeállítású szegedieknek, ám a három meccsen elért három győzelem végül dobogós helyet jelentett.

A forduló első két találkozója nem okozott gondot a Tisza SE-nek: előbb a tatabányai Squashberek SE, majd a budapesti City Squash Club ellen győztek 4–0-ra. Ekkor vált izgalmassá a helyzet, hiszen a többi eredmény alakulásának köszönhetően kiderült, egy újabb győzelemmel érmet szerezhet az együttes.

Az ellenfél az idegenlégiósokkal megerősített debreceni Gekko SE volt, amely már biztos másodikként várta az összecsapást. A szegediektől Kiss Dániel a papírforma szerint, Vas Máté azonban meglepetést szerezve nyert, így az utolsó két játékosnak már csak fel kellett tennie a koronát a teljesítményükre. Sebők Benedek öt szettben kikapott ugyan a spanyol riválisától, Hoffmann Péter azonban behúzta a saját párharcát, így a 3–1-es sikert követően kezdődhetett az ünneplés.

A bajnoki címet a Eger SSE-Boros Team szerezte meg a szegediek és a debreceniek előtt, így a dobogón csupa vidéki együttes foglalt helyet, ami kivételesnek számít a sportágban. A nőknél – ahol ezúttal nem indult a Tisza SE – a Top Challenge Sportegyesület hódította el a bajnoki cím