Újdonságokkal várja érdeklődőit a GPSZ Karing gokartpálya Szegeden. 

Mivel a valódi versenyélmény továbbra is nálunk kezdődik örömmel jelezzük, hogy flottabővítésünk fontos állomásaként mostantól térségünkben egyedülálló módon az Easy géposztály 200 cm³ gokartflotta mellett rendszerbe állítottunk egy 270 cm³ flottát is, haladó szintű vendégeink számára – áll a közleményben. Azoknak, akik az alapgépekkel megfutják az ELT-t (Easy Limit Time- ez az idő a főtáblára felkerült 15. legjobb idő), de tovább fejlődnének, biztosítjuk az edzés lehetőségét Medium géposztály gépeink valamelyikével, ezzel is közelebb hozva az autóversenysportok világát.

S hogy mit jelent ez a gyakorlatban?

Nagyobb motor, közel 40 %-kal több lóerő, nagyobb nyomaték, más ívek, más fékutak, legalább 2,5 másodperc mért körönként, stb. S a Hard géposztály ezután kezdődik!

Azon vendégeinknek, akik a medium gépekkel is megfutják, de már az MLT-t (Medium Limit Time), lehetőséget biztosítunk arra, hogy megmérjék pályánkon idejüket saját versenygépeik bevonása mellett.

A napokban ugyanis továbbfejlesztettük időmérő rendszerünket is, így mostantól igény esetén a vendéggépekre is biztosítjuk az időmérő berendezéseket, ezáltal a pályán túl az időmérő rendszer használatának önálló lehetőségét.

Reméljük, hogy jó hírekkel szolgálhattunk, várunk benneteket az őszi, de még a téli időszakban is. A fentebb megadottakkal korántsem ért véget a Hard kategória újdonságainak sora, de minden újdonságról hírt adunk a megfelelő időben.

Ha Ön sem szeretne lemaradni a további hírekről, akkor az alábbi linkre kattintva követheti a GPSZ Karing gokartpálya tevékenységét.