• 2019-08-26 - Izsó napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Hőség: a szegedi Nagyállomáson is vizet oszt a MÁV

Hőség: a szegedi Nagyállomáson is vizet oszt a MÁV

Ingyen ad ásványvizet utasainak a MÁV-Start a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon a hőségriasztás ideje alatt – közölte a cég szombaton.

Szombaton 14 órától 18 óráig, továbbá 11-én és 12-én 8 órától 18 óráig, illetve addig biztosítják az ingyen ásványvizet az utasoknak, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi.

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken Miskolc, Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, Győr, Szolnok, Pécs, Nagykanizsa, Siófok, Veszprém, Tapolca, Celldömölk, Zalaegerszeg, Debrecen és Nyíregyháza vasútállomásán kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Ugyanakkor a MÁV-Start azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel, illetve folyadékkal kezdje meg az utazását.

A vasúttársaság közölte azt is: elsődleges célja, hogy utasainak minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során – a megbízható üzemkészség érdekében – különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.

Online adás

lejatszo