• 2019-11-22 - Cecília napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek Mórahalmon

Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek Mórahalmon

A közeljövőben még hat alkalommal szervez csoportos üzemlátogatást a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum keretében a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével. A céglátogatások a projekt célcsoportjába tartozó álláskeresők számára teremtenek lehetőséget arra, hogy testközelből ismerhessék meg az üzemekben folyó munkát, és szerezhessenek információkat a munkalehetőségekről.

A megyei szintű foglalkoztatási együttműködés az adott térségben az álláskeresők foglalkoztathatóságát javítja a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedés támogatásával. A második céglátogatásra Mórahalmon kerül sor, a Pacapime Kft. hullámkarton gyártó üzemében, 2019. március 25, hétfőn, 13 órától.

Itt a TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001 kódszámú, Csongrád megyei gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési együttműködési program konzorciumi partnerei nevében dr. Juhász Tünde, megyei kormánymegbízott, Kakas Béla, a megyei közgyűlés elnöke és Gyarmati Zoltán, a megyei paktumiroda vezetője adnak tájékoztatást az előrehaladásról és a csoportos üzemlátogatás céljáról.

Online adás

lejatszo