• 2019-07-21 - Dániel, Daniella napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Késsel és bárddal indult dohányboltot rabolni két külföldi Szegeden

Késsel és bárddal indult dohányboltot rabolni két külföldi Szegeden

Két erősen ittas külföldi férfi akarta kirabolni a Mikszáth Kálmán utcai dohányboltot: késekkel és bárddal követelték a bevételt, amikor nem kapták meg, elmenekültek. A Délmagyar értesülései szerint két, erősen ittas szerb férfi volt a támadó, akik menekülés közben taxiba akartak szállni, de a sofőr nem engedte beülni őket, mert egyiküknek véres volt a keze. A rablási kísérletben egyébként ezen kívül senkinek sem esett baja.

A két külföldi férfi szerdán 6 óra után jelent meg a belvárosi boltnál. Egyikük a bolt előtt figyelt, míg társa bement az üzletbe, ahol egy késsel, valamint egy bárddal a bevétel átadását követelte az eladótól. Ennek ő nem tett eleget, ekkor a két támadó elmenekült a helyszínről – írja a rendőrség.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a kapott személyleírás alapján perceken belül azonosították a 34 és a 39 éves férfit, akiket a közelben elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A feltételezett elkövetők ruházatából több kés került elő. Ellenük őrizetbe vételük mellett felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

(Képforrás: police.hu)

Online adás

lejatszo