• 2019-07-21 - Dániel, Daniella napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Női vízilabda világliga – Parkes Rebecca visszatér a magyar válogatottba

Női vízilabda világliga – Parkes Rebecca visszatér a magyar válogatottba

Bíró Attila szövetségi kapitány szerdán kihirdette a magyar női vízilabda-válogatott keretét a Hollandia elleni, jövő keddi világliga-selejtezőre, a névsorban a tavalyi Európa-bajnokság után ismét szerepel Parkes Rebecca.

“Bíztató, ahogy klubjában, az UVSE-ben a visszatérése után játszott, mind az Euroligában, mind a bajnokságban, de még látszik, hogy közel sincs százszázalékos állapotban” – nyilatkozta a centerről a magyar szövetség honlapján az edző.

Bíró Attila hozzátette, Parkes – aki sérülés és műtét miatt hiányzott tavaly nyár óta – jó úton jár, és remélhetőleg márciusban ismét remek formában lesz.

“A frissesség, a motiváltság érződik rajta, a sorozatterhelést minden bizonnyal még nem bírná, de egy-egy világliga-meccsre már bevethetőnek gondolom. A keretbe meghívtam, aztán majd meglátjuk, kap-e szerepet az Európa-bajnok ellen” – fogalmazott.

A keret vasárnap találkozik, ezen a napon és hétfőn két edzéssel készül a keddi mérkőzésre, amely világliga- és Európa Kupa-selejtező is egyben. A zuglói Laky Károly Uszodában 18.30-kor kezdődő meccsre a szurkolók számára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az Európa Kupa hatos döntőjét március 29-31. között Torinóban, a világliga nyolcas döntőjét június 4-9. között Budapesten rendezik.

Online adás

lejatszo