• 2019-08-23 - Bence napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Karácsonyra is több számítógépet ajándékoz a megyei kormányhivatal – Ruhaadomány is kerül a fa alá

Karácsonyra is több számítógépet ajándékoz a megyei kormányhivatal – Ruhaadomány is kerül a fa alá

A közelgő karácsony alkalmából ismét használaton kívüli számítógépeket adományoz a Csongrád Megyei Kormányhivatal – tájékoztatta stúdiónkat Varga Márta, a Csongrád Megyei Kormányhivatal kommunikációs vezetője.

A közeli napokban összesen 12 munkaállomás beszerelése történt meg a Csongrád Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott 3 intézményben, valamint a Szeged-Csanádi Egyházmegye Bálint Sándor Szeretetotthonában. December 20-án, azaz holnap, 5 gép átadása történik meg a Hódmezővásárhely Napsugár Otthon Szakosított Otthonában, az intézmény karácsonyi ünnepsége keretében.

Itt jelképesen azt az 1 tonnányi ruhaadományt is átadja dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, amelyet a kormányhivatal munkatársai gyűjtöttek novemberben a Csongrád Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott intézmények lakói számára.

December 20-án, 14 órakor keresi fel Hódmezővásárhelyen, a Klauzál u. 185./A alatt lévő Szivárvány Otthont dr. Juhász Tünde, Csongrád megye kormánymegbízottja, hogy átadja a lakóknak szánt számítástechnikai eszközöket és ruhaadományt.

Online adás

lejatszo