• 2019-07-18 - Frigyes napja van.

Select Page

extra wordpress theme

Bemutatkozik az ajándékozás Szuperhőse, Varga Boróka!

Bemutatkozik az ajándékozás Szuperhőse, Varga Boróka!

SZEGED – Elindította jótékonysági adománygyűjtő kampányát a GEMMA Központ, hogy megvalósuljon egy régi álmuk, és létrehozzák Szeged első olyan játszóterét, amit a fogyatékossággal élő gyermekek is nagy örömmel használhatnak. – ahogyan arról már korábban is írtunk. Most pedig új szuperhősüket mutatják be, Varga Borókát, aki a szeretet ajándékozásának hercegnője- Most ő veszi át két hétre Kurucsai Dávidtól a GEMMA Központ szeretet-stafétáját.

A GEMMA Központ azért indította el jótékonysági adománygyűjtő kampányát, hogy közösségi összefogással létrejöjjön Szeged első olyan játszótere, amit a fogyatékossággal élő gyermekek is használhatnak. Gyermekeiket Szuperhősökként bemutatva továbbra is azt üzenik, hogy elesettségük mellett ők fontos példaképei Szegednek. Egyre többen így is tekintenek rájuk.

Üzentek ugyanis a Szuperhőseiknek a hétvégén a CSAK ELŐRE a Szegedi Kézilabdáért Egyesület tagjai. Kiáltásuk töltötte be a Szegedi Városi Sportcsarnokot a Kiel elleni mérkőzésen a „Csak előre Szuperhősök!” molinó mögül, ezzel is támogatva a játszótér ügyét. Nagyon hálásak voltak a Gemma Központ dolgozói a szurkolóknak és a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata vezetőségé-nek is.

A Gemma Központ harmadik Szuperhőse, Kurucsai Dávid az elmúlt két hétben azt kérte követőitől, hogy mutassák meg, mit tanultak vagy tanulnának meg a szeretteikért. Követőik a GEMMA Facebook oldalán írhatták meg történetüket.

A felhívást 209-en osztották meg, és Dávid kérésére 26 játékos képet, történetet kaptak.

 

Most Boróka indítja a szeretetkihívást!

A negyedik kis Szuperhős a szeretet ajándékozásának hercegnője, Varga Boróka! Ő 7 éves, gyönyörű kislány. Autizmusa miatt állandó felügyeletet igényel, és mivel nem beszél, nehéz megérteni, kitalálni gondolatait, jelzéseit, öleléséből, mosolyából szülei mégis érzik, tudják, hogy mennyire szereti őket.

Boróka szereti az ajándékokat, imádja az uszodát, szeret sétálni, trolizni, és a játszótér a kedvenc helye: trambulinozás, ugrálás, és kötélpályán száguldás van a kedvencei közt.

Boróka Szuperhős alakját Bende Rita tervezte és Nina Ági rajzolta meg.

Boróka azt kéri követőitől a következő két hétben, hogy ajándékozzanak meg valakit, akit igazán szeretnek! Lehet ez egy apró ajándéktárgy vagy egy kedves gesztus! A történeteket, az ajándékozás bizonyságait a GEMMA Facebook oldalán lehet megosztani!

https://www.facebook.com/534136133304775/photos/a.534141469970908.1073741826.534136133304775/1847974535254255/?type=3&theater

Online adás

lejatszo