SZEGED – Mivel a Szegedi Tudományegyetem állásbörzén jellemzően az üzleti szféra szereplői vannak jelen, ezt ellensúlyozandó az Állásbörze Élőkönyvtár eseményével a börzén nem, vagy kevésbé megjelenő, de izgalmas egyéb munkaköröket is közelebb hozzák a hallgatókhoz a szervezők – derült ki a SZTE Karrier Iroda tájékoztatásából.

Itt a lehetőség, hogy egy-egy szakma neves képviselőjével találkozva képet kaphassanak az érdeklődők egy adott terület sajátosságairól, az előtted álló pályautakról, a mindennapok feladatairól, kihívásairól és örömeiről. A szóban forgó munkakörök, területek : projektmenedzser, rádiós műsorvezető, rendezvényszervező, kurátor, grafikus, kutató, sportoló, pszichológus, SSC munkatárs, újságíró/PR munkatárs.

“Nincs más hátra, mint elolvasni vendégeink bemutatkozásait és dönteni arról, hogy kivel ülnél szívesen egy asztalhoz, hogy feltedd neki a téged foglalkoztató kérdéseket! A beszélgetések 5 fős csoportokban 30-30 perces turnusokban történnek, így akár 4 vendéget is van alkalmad jobban megismerni!”

Akikkel már biztosan találkozhatnak a résztvevők:
Gedzo – rádiós műsorvezető
Báló András – nemzetközi referens
Hegedűs Anita – kurátor, PR referens, szóvivő
Torma Tibor – rendezvényszervező
Kotogány Zsolt – SSC csoportvezető, pénzügy
Dancsó Angéla, pszichológus
Lele Máté – grafikus
Pankotai Tibor – kutató
Maróti Péter – projektmenedzser

Időpont, helyszín: április 5. (14:00-16:00) TIK, I. emelet

A program jelentkezési határideje: március 27. 12:00

Bemutatkozásaik itt tekinthetők meg: www.sztekarrier.hu/jobfair-preparation/5/spot!

Facebook esemény: www.facebook.com/events/610931372581979/

A programra az SZTE-s hallgatók jelentkezését várják!