A FatimaHáz minden évben megrendezi adománygyűjtő eseményeit immár második alkalommal a Belvárosi Mozi aulájában, ahol saját kézzel készített portékáikat lehet megvásárolni.Az így befolyt pénzösszeget pedig hátrányos helyzetű embereket támogatására fordítanak.

Szegeden a Belvárosi moziban,Szatymazon adventi vásárban árulják a gyerekek által elkészített kézműves tárgyakat. Két terv is van arra,hogy mit fognak kezdeni a bevétellel.Először is egyéb karácsonyi élelmiszer adományt vásárolnak majd a szegény sorban élő gyerekek és családjaik számára továbbá a fennmaradó pénzt nyári kézműves táborra szeretnék fordítani.Széchenyi téren megtalálható karácsonyi vásáron a kézműves termékek megvásárlása mellett az alapítvány megismerésére is van módunk.Szerdán és csütörtökön a Dóm téri karácsonyi vásáron is megtalálhatóak lesznek ahol kézműves foglalkozásokat fognak tartani. Továbbra is gyűjtenek ruha -és ételadományokat  az utóbbit első sorban hiszen ruhaadományból már nagyon sok van a Fatima Háznak.Ezeket mind a belvárosi moziba várják délután 16:00-tól este 20:00-ig ahol Vásárhelyi Janinak lehet leadni. Szeretnének ruhaosztást szervezni hiszen ruhából rengeteg van ,mint írtuk,amit a rászorulóknak szeretnének tovább adni.

Nyereményjátékot is szervezett a Fatima Ház még pedig a Belvárosi Moziban található portékák egyikével fotózkodni kell és a Fatima Ház facebook oldalára a képet fel kell tölteni.December 23-án kerül sor az eredményhirdetésre ahol csodás kézműves termékek lesznek az ajándékok.

Alábbi hanganyagban meghallgathatják a teljes hanganyagot Kiss Erzsébettel a Fatima Ház elnökével.