Mai adásunkban a hírnév előnyeiről és hátrányairól fogunk beszélgetni Esztivel és Tomival. Az adás végén pedig egy interjút is hallhatunk Fehérvári Gábor Alfréddal A Dal 2016 győztesével.

Mitől válik valaki híressé?

Azt gondolhatnánk, hogy a hírnévhez nagyon sokat kell letennie egy embernek az asztalra. De ez nem feltétlenül igaz. Elhíresülhet többek között egy blogger is, aki a jó médiahasználatának köszönhetően képes egy olyan oldalt létrehozni, ami mások számára érdemleges információkkal szolgál és érdekességek is szerepelnek rajta. Ezen túl akár egy Youtube csatornával is híressé válhatunk hiszen ha feltudunk kapni egy kellőképpen poénosra vett figurát, de mégis érdekes és új dolgokról beszélünk pillanatok alatt népszerűvé válhatunk. De nem elég népszerűvé válni. A népszerűséget meg is kell tudni tartani. De milyen áron?
Vajon megéri feladni a valódi személyiségünket annak oltárán, hogy három napnál tovább szerepeljünk botrányos viselkedésünk miatt egy újság címlapján?
Ez természetesen nem minden esetben van így. Hiszen a tehetségkutató műsoroknak nem a polgárpukkasztás a lényege és sokan saját adottságaik miatt válnak kiérdemelten híressé.
A népszerűség kezeléséhez többek között szükség van a családunk támogatására, kellőképpen érettnek kell lennünk, hogy egyes helyzeteket kezelni tudjunk továbbá fontos a lelki stabilitás is, mert ha az hiányzik akkor annak lehetnek komolyabb következményei is.

A népszerűségnek mint minden másnak is megvan az ára. Lehetnek előnyei és hátrányai is. Mindez függhet attól, hogy hogyan használjuk fel a népszerűséget. Képviselhetünk vele jó ügyet és jó példával járhatunk az emberek előtt. Ám fontos, hogy ne szálljon a fejünkbe a dicsőség. Ne alakuljon ki a sajtó miatt megfelelési kényszer. A népszerűségnek ha nem figyelünk oda kellőképpen negatív magánéleti hatásai is lehetnek, hiszen a kötelességek teljesítése mellett nem marad idő a családra. Végül ha valaki híressé válik bizony résen kell lennie az érdekkapcsolatok terén, mert sosem tudhatja az ember biztosan, hogy ki miért keresi a társaságát.

További részletekért és az interjúért kattintson az alábbi linkre!